Wednesday, August 18, 2010

Superjet Bus Schedule

Cake with salty fried potatoes and bacon





I'm back after the holiday break which I will talk in another post, no more talk and here's the recipe.

Ingredients: 300 gr

. 00
flour 100 ml. EVO
oil 100 ml.
milk 50 gr. some of Emmental cheese cubes or

3 eggs 2 tablespoons Parmesan or grana
1 package of greek yogurt
, 1 packet of yeast pies
1 / 2 teaspoon salt 1 package
diced bacon or a slice of bacon in tocchettini
4-5 potatoes cut into thin slices
, 1
mozzarella 1 piece of cheese to be grated

Procedure:

Peel the potatoes, cut into thin slices and place them on the plate covered with parchment paper or greased soaked and squeezed, then sprinkle with a mix of herbal powder and bake at 200 degrees for about 15-20 minutes until golden.
Break the eggs, salt them and put them in una capiente ciotola, sbatterle con le fruste elettriche.
In un'altra ciotola unire la farina con il lievito e setacciarli due volte.
Aggiungere alle uova, l'olio, il latte e lo yogurt greco, mescolare nuovamente con le fruste, quindi aggiungere la farina + lievito setacciati ed amalgamare bene il composto.
Aggiungere i formaggi salvo la mozzarella, mescolare ed amalgamare con un cucchiaio di legno o spatola in silicone, in ultimo le patate arrostite raffreddate, la pancetta a cubetti e la mozzarella a dadini.
Controllare se serve sale o pepe.
Amalgamare bene, versare il composto in una teglia tonda da 24 cm di diametro o uno stampo per plumcake, unti e spolverati di pangrattato o coperti di cartaforno bagnata e strizzata, nel caso di silicone non occorre nulla.
Cuocere in forno per circa 40 minuti a 180° circa.

0 comments:

Post a Comment